Werkwijze

Plannen maken, verbouwen, inrichten van een huis of bedrijf? Voor mij is het mijn dagelijks werk, maar voor mijn opdrachtgevers vaak een unieke ervaring.

Van kleuradvies tot complete verbouwing

ontwerpen die bij jouw levenswijze passen

ONS ontwerp proces

De keuze om opdracht te geven, komt tot stand op basis van vertrouwen.
Tijdens het eerste kennismakingsgesprek voel je of er ‘een klik’ ontstaat.

Intake

Ik luister goed naar alle wensen en eisen en zal deze omzetten in een ontwerp waarin alle wensen praktisch en esthetisch vertaald gaan worden. Na ons 1ste gesprek volgt een offerte op maat, bestaande uit verschillende onderdelen. Van concept sfeerbeelden tot definitief ontwerp op basis van een honorarium van € 85,- per uur exclusief BTW.

Voorlopig Ontwerp

Presentatie van het eerste Voorlopig Ontwerp (VO) ondersteund met sfeerbeelden en een plattegrond met logisch indeling in 2D. Een eerste voorstel wordt gemaakt voor kleuren en materialen, raambekleding, verlichting en meubels.

Definitief ontwerp

Het Voorlopige Ontwerp wordt verder uitgewerkt. Wanneer de indeling goed is, kan er een lichtplan gemaakt worden. Definitieve keuzes worden gemaakt voor kleuren en materialen. Tekeningen (2D/3D) voor interieurbouw, offertes aanvragen, een definitief meubelplan behoren tot de opties. Optioneel is ook het maken van een kostenraming of begeleiding tijdens uitvoering om het beste resultaat te krijgen binnen het opgegeven budget

Voel je thuis in een maatwerk ontwerp

 

FUN LIVING | PLEZIER IN HET LEVEN

Door het logo om te draaien wil ik laten zien dat wonen met plezier en plezier in het leven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wanneer een omgeving prettig aanvoelt, heeft dat meestal te maken met kleur en de juiste verlichting.