SAMENWERKING

“ Door kennis en inspiratie te delen, samen te werken met collega en leveranciers, bouw je een groot netwerk op. Met onze kwaliteiten ontwerpen wij gericht voor iedere klant of uniek project. Door de combinatie van interieur-styling, architectuur en technisch ondersteuning kunnen wij projecten in zijn geheel begeleiden, van ontwerp tot oplevering”.

Meten = weten

“ Een goede maatvoering aanhouden, is enorm belangrijk tijdens het ontwerpen. De maten van ruimtes en meubelen zijn altijd afgeleiden van de maten van de mens”

Breure & Janssen

Al jaren werk ik samen met Bas Breure (interieurarchitect / bouwkundig ontwerper) en Maarten Janssen, (bouwkundig ingenieur), gedreven ondernemers met een ruime ervaring. Door de brede oriëntatie en expertise op ontwerptechnisch en bouwkundig gebied realiseren zij vele projecten zoals verbouw, nieuwbouw, haalbaarheidsonderzoeken, technische uitwerkingen, vergunningsaanvragen, bestekken, offerte aanvragen, waardoor onze opdrachtgever maar één partij hoeft in te schakelen.

Peter Rutten

Peter Rutten is sinds 2008 eigenaar van pr architectenburo in Haarlem, dat gespecialiseerd is in het verduurzamen van gebouwen en monumenten. Wat klein begon in 2008 met opdrachten voor particulieren, is inmiddels uitgegroeid tot veelomvattende opdrachten voor particulieren, gemeenten en projectontwikkelaars.

Ik ontwerp graag samen met Peter als het gaat om verkennend onderzoek, ontwerp, uitvoering, van nieuwbouw tot monument en met meer dan 20 jaar ervaring is Peter van alle markten thuis.

TOP INTERIEUR ONTWERPERS

Samen met meerdere professionele interieurontwerpers een deskundig platform opgericht, zijnde TopInterieurOntwerpers.nl. Hiermee zetten wij ons onafhankelijk neer in de markt en vergroten wij ons netwerk.

 

Interieuradviezen winkel

Flits-interieuradviezen in showroom geven aan klanten die veelal met nieuwbouwprojecten bezig zijn. In een vroeg stadium moet je vaak al een keuken uitzoeken en een elektra-plan weten. Terwijl je misschien nog geen idee hebt, welke indeling of welke woonstijl je wilt…? Met een professioneel interieuradvies krijg je een compleet goed doordacht en verrassend ontwerp met de juiste indeling, woonstijl, verlichtingsplan en kleuren. Een groot voordeel is dat we in de winkel samen meteen de juiste materialen erbij kunnen uitzoeken, zoals bijvoorbeeld de vloer of raambekleding.