Referenties

“Voor ons restaurant hebben we Jeanine gevraagd om ons te helpen onze zaak te gaan herinrichten. We wilden graag een open keuken en betere routing, waardoor we nog professioneler ons werk kunnen doen. De sfeer moest passen
bij de oude monumentale boerderij, maar hipper. Een beetje Antiliaans van Genevieve, rondje om de wereld waarmee we de amuses presenteren, een koeienstal, een betere indeling van tafels waren duidelijke wensen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Onze gasten kunnen we verwennen en wordt
het eten bij het ’t Amsterdammertje een mooi feestje. Bovendien is de hele verbouwing gerealiseerd binnen een strak budget en strakke planning wat betreft uitvoering”.

Andre Gerritsen

Restaurant ’t Amsterdammertje

Hallo Jeanine,

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat je bij ons bent geweest. Door omstandigheden hebben we het dit jaar pas aangepakt. Maar het is dan nu echt klaar, mede dankzij jou hulp!

We hebben uiteindelijk alles eruit gebroken op de wc en trap na zodat we alles konden isoleren en we overal nieuwe elektra etc aan konden leggen.
Toen alles zover was dat we konden gaan schilderen zijn we met jouw tips aan de slag gegaan. Aan de wand boven de bank komen nog planken van eikenhout welke over zijn van de grote balk, zodat we er foto lijstjes op kunnen zetten.

We zijn zelf enorm blij met het eindresultaat. Door de kleuren is het een warme, gezellige en knusse kamer geworden!

We willen je nogmaals erg bedanken voor je hulp!

Conrad & Anita

Sfeerimpressie kantoor Kneppelhout & Korthals

Ik ben twee weken geleden bij Tante Kee geweest en ik was zeer onder de indruk hoe jij het naar een niveau en stijl hebt weten te brengen voor nu en in de toekomst. Complimenten daarvoor!

Jeffrey Seinen

Satelliet Meubelen