Jeanine Lodders

Na mijn studie Architectonische Vormgeving in Utrecht ben ik altijd actief geweest op het gebied van interieurarchitectuur, ontwerp en styling, maar heb ik ook een ruime ervaring opgedaan in de interieur retail-branche. Zo heb ik bij IKEA Nederland verschillende functies bekleed in verkoop, interieurdesign en marketing. In 2007 heb ik Living Fun opgericht.

Jeanine: “Het begon al tijdens mijn middelbare school periode. Mijn vader heeft bouwkunde in Delft gestudeerd en werkte voornamelijk in de zakelijke markt. Als scholier ging ik geregeld met hem mee naar zijn projecten en maakten we samen maquettes. De creativiteit zat er toen al in. Ik ben sterk in ruimtelijke vormgeving, esthetiek, kleur en verlichting, ik heb een goed inlevingsvermogen, luister naar jouw persoonlijke wensen en lever het project binnen het gestelde budget op”.

Samenwerking

Met verschillende ontwerpers en architecten werk ik samen. Al enige jaren werk ik samen met Bas Breure (architect) en Maarten Janssen (bouwkundig ingenieur) en realiseren wij samen mooie projecten zoals de verbouwing van het restaurant ’t Amsterdammertje, kantoorinrichting van Kneppelhout & Korthals Advocaten en recent een ontwerp voor een verbouw/aanbouw van een vrijstaande villa.
Daarnaast geef ik voor Woninginrichting-aanhuis Utrecht en Mijdrecht interieuradviezen aan klanten die veelal met nieuwbouwprojecten bezig zijn. In een vroeg stadium moet je vaak al een keuken uitzoeken en een elektra-plan weten. Terwijl je misschien nog geen idee hebt, welke indeling of welke woonstijl je wilt…? Met een professioneel interieuradvies krijg je een compleet goed doordacht en verrassend ontwerp met de juiste indeling, woonstijl, verlichtingsplan en kleuren. Een groot voordeel is dat we in de winkel samen meteen de juiste materialen erbij kunnen uitzoeken, zoals bijvoorbeeld de vloer of raambekleding.

In 2019 hebben we samen met 19 professionele interieurontwerpers een deskundig platform opgericht, zijnde TopInterieurOntwerpers.nl. Hiermee zetten wij ons onafhankelijk neer in de markt en vergroten wij ons netwerk.

“ Door kennis en inspiratie te delen, samen te werken met collega en leveranciers, bouw je een groot netwerk op. Met onze kwaliteiten ontwerpen wij gericht voor iedere klant of uniek project. Door de combinatie van interieur-styling, architectuur en technisch ondersteuning kunnen wij projecten in zijn geheel begeleiden, van ontwerp tot oplevering”.