Jeanine

In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Hoge school voor de Kunsten in Utrecht als interieurarchitect en ben ik altijd actief geweest op het gebied van interieurarchitectuur, ontwerp en styling. Het begon al tijdens mijn middelbare school periode. Mijn vader had een eigen architectenbureau en veel projecten bespraken we samen gepassioneerd met elkaar. Na mijn studie ben ik eerst in de retail-interieurbranche terecht gekomen, begonnen als bedrijfsleider bij de winkel Rachmaninoff in Utrecht en vervolgens bij IKEA Nederland verschillende functies bekleed in verkoop, interieurdesign en marketing. In 2008 heb ik Living Fun interieur- & projectadvies opgericht.

Jeanine: “Ik ben sterk in ruimtelijke vormgeving, esthetiek, kleur en verlichting, ik heb een goed inlevingsvermogen,  luister naar jouw persoonlijke wensen en lever het project binnen het gestilde budget op”..

Samenwerking

Met verschillende ontwerpers en architecten werk ik samen. Al enige jaren werk ik samen met Bas Breure (architect) en Maarten Janssen (bouwkundig ingenieur) en realiseren wij samen mooie projecten zoals de verbouwing van het restaurant ’t Amsterdammertje, kantoorinrichting van Kneppelhout & Korthals Advocaten en recent een ontwerp voor een verbouw/aanbouw van een vrijstaande villa.
Daarnaast geef ik voor Woninginrichting-aanhuis Utrecht en Mijdrecht interieuradviezen aan klanten die veelal met nieuwbouwprojecten bezig zijn. In een vroeg stadium moet je vaak al een keuken uitzoeken en een elektra-plan weten. Terwijl je misschien nog geen idee hebt, welke indeling of welke woonstijl je wilt…? Met een professioneel interieuradvies krijg je een compleet goed doordacht en verrassend ontwerp met de juiste indeling, woonstijl, verlichtingsplan en kleuren. Een groot voordeel is dat we in de winkel samen meteen de juiste materialen erbij kunnen uitzoeken, zoals bijvoorbeeld de vloer of raambekleding.

“ Door kennis en inspiratie te delen, samen te werken met collega en leveranciers, bouw je een groot netwerk op. Met onze kwaliteiten ontwerpen wij gericht voor iedere klant of uniek project. Door de combinatie van interieur-styling, architectuur en technisch ondersteuning kunnen wij projecten in zijn geheel begeleiden, van ontwerp tot oplevering”.